Login

Adres

Mauvestraat 4
6813JL Arnhem

T: 026 4421679
M: 0651345970

E:info@wielewaalweb.nl

Privacybeleid

 

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

 

Doel van de gegevensverwerking

Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt teneinde uw vragen aan ons te beantwoorden en het beheren van de daaruit voortvloeiende relatie met u, teneinde diensten te verlenen gerelateerd aan uw website, website onderhoud, informatie, ontwikkeling of verkoop easydus licentie en alle werkzaamheden die daarvoor nodig zijn.
Als u een contact- of aanmeldformulier op de website invult, ons een e-mail stuurt, of de online kostenraming verstuurd, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan

 

Klikgedrag

Op de website worden algemene gegevens bijgehouden. Zoals: het IP-adres van uw computer, het tijdstip van uw bezoek en de gegevens die de browser van uw bezoek meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van uw klikgedrag op de website.Voor eventuele verbeteringen, vernieuwingen en optimaliseren van onze eigen website maken wij gebruik van deze analyses.
Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

Google webmaster hulpprogramma's

Wij maken gebruik van Google Webmaster hulpprogramma's om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 

Facebook en Twitter

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie .

Leest u de privacyverklaring van Facebook en van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

 

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze diensten. Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

 

Inzage, correctie en recht van verzet

Indien u een relatie met ons bedrijf heeft, heeft u na schriftelijk verzoek de mogelijkheid uw persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Daarnaast kunt u ons schriftelijk op de hoogte stellen, indien u niet wilt worden benaderd met informatie over onze producten en diensten door dit te melden bij navolgend adres:

WieleWaalWeb
Mauvestraat 4
6813JL Arnhem

 

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Lees 6922 keer Laatst aangepast op donderdag, 21 maart 2013 16:44

Partners

copyright 2009 WieleWaalWeb Webdesign